Woning verduurzamen

Besparen op uw woning?

Via ons kunt u uw woning of bedrijfspand gedeeltelijk of compleet laten verduurzamen. Hierdoor gaat u niet alleen fors besparen op uw vaste maandelijkse lasten (gas en stroom) maar draagt u tevens bij aan een forse vermindering van uw CO2 uitstoot.

Wilt u alleen zonnepanelen en/of een laadpaal? Alleen uw dak, gevel en/of vloer laten isoleren ? Uw ramen voorzien van HR++ Glas? Een Hybride warmtepomp of juist een volledige warmtepomp? Uw woning compleet laten verduurzamen of juist een gedeelte van de genoemde mogelijkheden laten doen?

Onze Duurzaamheidsadviseurs maken GRATIS een compleet verduurzamingsrapport van uw woning en/of bedrijfspand. Zij geven hierin tevens aan hoeveel subsidie u eventueel kunt krijgen voor uw voorgenomen verduurzamingen en welke goedkope financieringsmogelijkheden er via uw gemeente en/of rijksoverheid beschikbaar zijn.

Werkwijze

Wij regelen vanaf de Intake tot en met de Uitvoering en Nazorg alles voor u en ontzorgen u gedurende het gehele verduurzamingstraject!

01

Telefonisch nemen wij met u uw persoonlijke leef situatie door en op basis hiervan maken wij een compleet gratis verduurzamingsrapport dat wij naar u mailen

02

Nadat u het rapport heeft bekeken nemen wij telefonisch met u door welke duurzame besparingen voor u interessant zouden kunnen zijn.

03

Zodra u uw definitieve keuze(‘s) heeft gemaakt komen wij persoonlijk bij u langs om alles nogmaals extra te schouwen.

04

Wij regelen vervolgens namens u het complete verduurzamingstraject van A tot Z.

05

In overleg met u plannen wij de agenda(‘s) voor de werkzaamheden.

06

Op de geplande data staan de diverse door ons geregelde en gecertificeerde installateurs klaar om alles netjes en correct voor u aan te sluiten en te installeren.

07

Wij vinden het verlenen van service heel belangrijk en zien dit als een grote toegevoegde waarde van onze werkwijze. Nadat alles van A tot Z geregeld is kunt u dan ook met al uw relevante vragen en opmerkingen blijvend bij ons terecht.

smiling-real-estate-agent-talking-with-couple-interested-buying-new-home-min

Veilig en voordelig verduurzamen met onze unieke aanpak

U loopt met onze in de markt unieke werkwijze geen enkel risico omdat wij u compleet ontzorgen en uitsluitend werken met erkende en gecertificeerde installatie bedrijven. Bovendien verduurzaamt u nergens goedkoper omdat u via ons alles middels de scherpste tarieven inkoopt, laat installeren en laat regelen.

Ontvang gratis advies voor duurzame opties

Bent u benieuwd wat in uw situatie de beste, goedkoopste en duurzaamste mogelijkheden zijn om uw woning en/of bedrijfspand te laten verduurzamen? Wilt u GRATIS en VRIJBLIJVEND een compleet verduurzamingsrapport ontvangen? Laat hieronder uw Naam, Adres en Telefoonnummer achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

young-happy-couple-their-real-estate-agent-having-meeting-office-focus-is-man-min

Stuur een bericht

Stel gerust een vraag of laat een opmerking achter.