Over ons

Wil jij je maandelijkse vaste lasten verlagen?

Voor een vaste fee bekijken wij hoe je kunt besparen op het gebied van tv, internet en (mobiele) telefonie! Onderstaand onze werkwijze.

designer-presenting-house-general-plan-client-min

01. Inventariseren van je huidige situatie

Wil je graag besparen op je vaste lasten maar kun je wel wat hulp gebruiken? Onze bespaaradviseur neemt je huidige situatie met je door en kijkt op welk gebied je zou kunnen besparen. Dit kan telefonisch of via een afspraak bij je thuis. Soms denk je dat er niets te besparen valt en sta je toch versteld van de mogelijkheden. Zelfs als je liever bij de huidige provider wilt blijven, zijn er soms besparingsmogelijkheden.

02. De beste deal

Nadat we hebben geluisterd naar jouw wensen, gaan we kijken welke deal het beste daarop aansluit. Maatwerk dus! We zijn 100% onafhankelijk en dus niet gebonden aan leveranciers of providers. Als we een passend voorstel hebben gevonden en je wilt hiermee verder, dan regelen wij de overstap voor je.

congratulating-client-with-housing-loan-approval-min
boss-talking-about-company-financial-perspectives-min

03. Evaluatieservice

We houden graag contact om te horen of je tevreden bent met de afwikkeling, en om eventuele vragen te beantwoorden. Sowieso nemen we ruim voordat je contract of abonnement afloopt, weer contact met je op. We kunnen dan kijken voor een verlenging bij dezelfde provider of desgewenst naar een alternatief.