Energiecontract

Besparen op energie?

Veel mensen betalen zonder het te weten te veel voor hun energierekening. Ze vinden het ‘gedoe’ om over te stappen en denken dat het weinig zin heeft. Het tegendeel is echter waar! Op de energiemarkt heerst al jaren stevige concurrentie en het loont echt om jaarlijks te switchen van energieleverancier.
Het eerste jaar kreeg je waarschijnlijk een mooie korting bij de nieuwe energieleverancier. Maar zodra de contractperiode was verstreken, viel je terug in de variabele (lees ‘dure’) tarieven. Energieleveranciers benaderen hun vaste klanten met variabele tarieven niet voor aanbiedingen; als je voordeliger uit wilt zijn, zul je zelf actie moeten ondernemen. Dat je als vaste klant jarenlang het hoogste tarief betaalt, klinkt krom maar is helaas de waarheid. Dus waarom niet jaarlijks overstappen? Wij helpen met de overstap, dus geen gedoe. Je gaat minder betalen en het kost je niets!
Wij regelen de overstap voor je zodat jij er geen werk aan hebt. Daarnaast gaat niet alleen je maandtermijn naar beneden, maar krijg je ook vaak nog een cashbackkorting die kan oplopen tot wel € 250,-. Deze wordt aan het einde van de contractperiode op je bankrekening gestort.
Heb je vaste energietarieven maar wil je toch graag overstappen naar een voordeligere energieleverancier? Als je contract binnen 8 weken afloopt, kun je kosteloos overstappen. Ben je wel een opzegvergoeding verschuldigd maar wil je toch overstappen, dan gaan wij op zoek naar een energieleverancier die de opzegvergoeding voor zijn rekening neemt.