Alles-in-1 pakket

Besparen op tv, internet en telefonie?

Wat vind jij belangrijk bij tv kijken? Aan de hand daarvan bepaal je wat voor abonnement je neemt en waar. Niet alleen de prijs is van belang, maar ook het aanbod. Wil je alleen basiszenders of heb je daar niet genoeg aan en wil je het pakket uitbreiden met extra zenders. Wil je ‘Programma gemist’ of ‘Begin gemist’ erbij, of vind je dit niet interessant, etc. En zoals gezegd, in combinatie met internet en bellen is het voordeel het grootst. Wij checken voor je welke providers op jouw adres beschikbaar zijn en welke voor jou het voordeligst is!
Wat vind jij belangrijk op het gebied van internet? Het allerbelangrijkste voor bijna iedereen is de upload- en downloadsnelheid. Maar daarnaast zijn randvoorwaarden als een gratis modem en gratis installatie door een monteur niet onbelangrijk. En last but not least: de prijs! Kortom, het vergelijken van internetaanbieders is de moeite waard. In combinatie met tv en bellen in de vorm van een alles-in-1 pakket valt er vaak nog meer voordeel te behalen. Wij checken voor je welke providers op jouw adres beschikbaar zijn en welke voor jou het voordeligst is!
Vind jij het belangrijk dat je thuis bereikbaar bent op je vaste telefoonlijn? Bijvoorbeeld omdat je kleine kinderen hebt, die wel eens een moment alleen zijn omdat je even weg moet. Mocht je ze dan willen bereiken thuis (of andersom), dan kan dat. Een vaste telefoonlijn kost tegenwoordig bijna niets als deze in combinatie met andere diensten wordt afgenomen bij dezelfde provider. Het loont dus zeker om dit mee te nemen!