Diensten 2018-05-14T12:45:05+00:00


Maximale Besparing biedt hulp bij het besparen op onderstaande maandelijkse vaste lasten:

Energie (Gas en Elektra)

diensten

Dit is de grootste terugkerende kostenpost voor veel huishoudens waarop maandelijks vaak veel bespaard kan worden. Wacht niet langer en vul via de Energie button uw gegevens in en kijk hoeveel u per maand kunt besparen op uw energienota.

Alles-in-1 (Internet, Televisie en vaste Telefonie)
Het aanbod van Internet, Televisie en vaste Telefonie wordt door providers vaak in één pakket aangeboden. De Alles-in-1 pakketten zijn per provider divers en verschillen onderling van Internet snelheid, TV zenders en belminuten. Het grote aanbod noodzaakt het maken van een vergelijking voor een overstap naar de juiste provider. Vul uw gegevens in via de Alles-in-1 button en kijk hoeveel u op dit gebied kunt besparen.

Telefonie (Mobiel)
Ook hier wordt maandelijks veel geld aan uitgegeven. Het aanbod van aanbieders en toestellen is zeer groot, en dit maakt het voor u als consument onduidelijk om een passend abonnement te vinden. Middels de vergelijkingstools van Maximale Besparing heeft u binnen enkele minuten een passend abonnement met toestel gevonden. Vul uw gegevens in via de mobiele Telefonie button en kijk welk abonnement bij u past.