You are here:--Aantal huishoudens dat tv-abonnement opzegt blijft groeien

Aantal huishoudens dat tv-abonnement opzegt blijft groeien

Steeds minder Nederlanders vinden het nog nodig om vast te houden aan hun traditionele, lineaire tv-abonnement. Het aantal huishoudens dat niet van plan is om hun huidige tv-abonnement in te ruilen voor een OTT(over-the-top)-variant, lag in het eerste kwartaal van 2017 op 41 procent.

Twee jaar geleden, in het eerste kwartaal van 2015, gaf een veel groter percentage van 59 procent aan het huidige tv-abonnement niet op te willen zeggen. Dat blijkt uit cijfers van Telecompaper.

De belangrijkste reden om vast te willen houden aan het huidige tv-abonnement is de mogelijkheid om lineair of live tv te kunnen kijken naar alle beschikbare zenders. Wordt er gekeken naar hoeveel huishoudens in ieder geval van plan zijn het tv-abonnement op te zeggen om online tv-content te bekijken, dan verwacht 5 procent het huidige abonnement binnen 12 maanden op te zeggen.
Bron: www.radionl.fm, 29 maart 2017

By | 2017-08-04T11:01:36+00:00 augustus 4th, 2017|Categories: Uncategorized|Reacties uitgeschakeld voor Aantal huishoudens dat tv-abonnement opzegt blijft groeien

About the Author:

admin