bespaartips

Maximale Besparing is een onafhankelijk bespaaradviesbureau dat consumenten ondersteunt om besparingen te realiseren op de maandelijkse vaste lasten. Dit doen we middels een team van ervaren bespaaradviseurs die samen met u zorgen voor de beste keuze op het gebied van energie, telefonie (vast en mobiel), internet en televisie.

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring op gebied van bovenstaande diensten en ondersteunen consumenten gratis en vrijblijvend in de wirwar van aanbieders. Als voorbeeld: in de mobiele telefonie branche zijn maar drie netwerken (KPN, Vodafone en T-Mobile), maar met in totaal wel rond de 180 aanbieders met gemiddeld vijf verschillende abonnementen. Het grote aanbod van aanbieders en abonnementen maakt het voor u als consument haast onmogelijk om de juiste keuze te maken. Maximale Besparing ondersteunt u hierbij, wat een directe besparing op uw maandelijkse vaste lasten oplevert.

Bij een overstap naar een goedkopere aanbieder ontvangt Maximale Besparing een fee van de samen met u gekozen nieuwe provider of leverancier. Hierdoor kunnen wij u van gratis advies voorzien, met als doel uw vaste uitgaven te verlagen.

Maximale Besparing helpt maandelijks ruim 500 huishoudens aan lagere vaste lasten. Kom ook in actie en kijk hoeveel u kunt besparen per maand! Laat hier uw gegevens achter.